Φορ Φαν

Τα 11 οφέλη που έχει το οινόπνευμα για την υγεία μας.

Τα 11 οφέλη που έχει το οινόπνευμα για την υγεία μας.
newspolis
Σχεδόν όλοι έχουμε από ένα μπουκάλι οινόπνευμα στο σπίτι μας. Λίγοι, όμως, γνωρίζουμε τι είναι πραγματικά το οινόπνευμα και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.
Κατ ‘αρχάς, υπάρχουν δύο τύποι οινοπνεύματος. Ισοπρόπυλο συνήθως γίνεται με μία συγκέντρωση 70 τοις εκατό αλκοόλη και πικρά πρόσθετα που κάνουν την τοξική ουσία ελκυστική για να πιειτε. 

Η αιθυλική αλκοόλη είναι κατασκευασμένη από 97.5- 100 τοις εκατό μετουσιωμένη αιθανόλη, το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι ασφαλή για να τη πιείτε.
Το οινόπνευμα χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως απολυμαντικό, αλλά έχει μια σειρά από οφέλη που σίγουρα δεν γνωρίζατε. Εδώ είναι 11 οφέλη για την υγεία μας από το οινόπνευμα:
1. Αφαιρεί τα τσιμπούρια. Τα τσιμπούρια πρέπει να τα αφαιρείτε σχεδόν αμέσως. Αυτό που χρειάζεται για να τα εξαλείψετε είναι να πάρετε ένα κομμάτι βαμβάκι με οινόπνευμα και να το τρίψετε γύρω από το τσιμπούρι. Όταν θα έχετε αντιμετωπίσει το τσιμπούρι, χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι και αφαιρέστε το επικίνδυνο έντομο.
2. Απαλύνει τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Ανακουφίστε την επώδυνη φαγούρα από ένα τσίμπημα κουνουπιού ταμπονάροντας την προσβεβλημένη περιοχή με οινόπνευμα
3.Σκοτώνει τους κοριούς. Αν έχετε μολυνθεί από κοριούς, ακολουθήστε τις συμβουλές του Αμερικανικού Ελέγχου Παρασίτων και γεμίστε ένα μπουκάλι σπρέι με καθαρό οινόπνευμα. Ψεκάστε το πλέγμα των ελατηρίων του στρώματος, το κεφαλάρι και το πλαίσιο. Αυτό πραγματικά δουλεύει, επειδή το οινόπνευμα σκοτώνει τα έντομα κατά την επαφή. Ψεκάστε συχνά έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα αυγά. Να είστε προσεκτικοί για να βεβαιωθείτε ότι το οινόπνευμα έχει στεγνώσει και το δωμάτιο αερίζεται πριν πάτε για ύπνο μετά τον ψεκασμό.
4. Σκοτώνει τις μύγες των φρούτων. Αν οι μύγες επιτίθενται στα φρούτα σας, τότε ψεκάστε τες με οινόπνευμα. Να είστε βέβαιοι ότι η κουζίνα σας αερίζεται καλά, όταν το κάνετε αυτό.
5. Αφαιρεί τους λεκέδες. Αναμείξτε 1 μέρος οινόπνευμα με 2 μέρη νερό. Χύστε τα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε απευθείας πάνω στους λεκέδες. Αυτό λειτουργεί για τα πάντα, από μελάνι μέχρι και καφέ.
Το οινόπνευμα χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως απολυμαντικό, αλλά έχει μια σειρά από οφέλη που σίγουρα δεν γνωρίζατε.
6. Απομακρύνει τις οσμές από τα πάνινα παπούτσια. Αν τα πόδια σας βρωμάνε, ψεκάστε το εσωτερικό των παπουτσιών σας με οινόπνευμα και αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν όλη τη νύχτα. Τα παπούτσια σας μετά από αυτό θα μυρίζουν σαν καινούριο.
7. Απομακρύνει τη μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια. Αν έχετε το μαγείρεμα και τα χέρια σας δυσωδία του σκόρδου, ακολουθήστε τις συμβουλές του The Huffington Post και ρίχνουμε οινόπνευμα στα χέρια σας προτού καλά τα πλύνετε με σαπούνι.
8. Αντιμετωπίζζει τους πόνους στους μυς. Αν έχετε πόνους στους μυς, κάντε μασάζ στα πόδια σας με οινόπνευμα. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί επίσης και για επώδυνες αρθρώσεις.
9. Αποστειρώνει τα χέρια. Αντί να χρησιμοποιήσετε απολυμαντικό χεριών, φτιάξετε το δικό σας Χρησιμοποιώντας 3 μέρη οινόπνευμα και 1 μέρος aloe vera. Και έτσι θα έχετε το δικό σας απολυμαντικό χεριών!
10. Συρρικνώνει τον έρπη στα χείλη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ταμπονάρετε λίγο αλκοόλ απευθείας στην πληγή. Έτσιμ, ο έρπης σας θα συρρικωθεί στο λεπτό.
11. Καθαρίζει τα γυαλιά σας. Ψεκάστε τα γυαλιά σας με οινόπνευμα και σκουπίστε τα με ένα μαλακό πανί και θα δείτε θα είναι σαν καινούργια!

loading…
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/05/11_44.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Βίντεο: Δείτε πώς μαθαίνουν οι Ιάπωνες μαθητές να σέβονται το σχολείο τους!

newspolisMay 24, 2017

Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια την ηλικία τους που μεγαλώνει;

newspolisMay 24, 2017

Δείτε τις «δίδυμες σήραγγες» του Σκαραμαγκά που κόστισαν 22 εκατομμύρια ευρώ και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ! Γιατί οι αρμόδιοι έριξαν την ευθύνη σε μια ηλικιωμένη που αρνήθηκε να απαλλοτριωθεί το σπίτι της (βίντεο drone)

newspolisMay 24, 2017

Πώς να τον κάνεις να σε κυνηγήσει αυτός.

newspolisMay 24, 2017

«Τελειώνουν» την ελληνική ιστορία: Εννέα μήνες μονόωρης διδασκαλίας για 3500 χρόνια Ελληνισμού!

newspolisMay 24, 2017

Υγεία: Έξι τροφές που καθαρίζουν την νικοτίνη από τον οργανισμό μας.

newspolisMay 24, 2017

30 φωτογραφίες που έχουν παγκόσμια απήχηση αυτή τη στιγμή.

newspolisMay 24, 2017

Οι δέκα τρόποι ευτυχίας που δίδασκαν οι Αρχαίοι Έλληνες.

newspolisMay 24, 2017

Πώς να ξεπεράσεις τον χωρισμό.

newspolisMay 24, 2017

8χρονος γράφει έκθεση για τον παππού του… και κάνει το διαδίκτυο να κλάψει!

newspolisMay 24, 2017

Τα 12 ζώδια και η… χάρη τους στο περπάτημα.

newspolisMay 24, 2017

H χαρά να δίνεις είναι μεγαλύτερη από το να παίρνεις.

newspolisMay 24, 2017

Πώς να μετατρέψεις το one-night stand σε σχέση.

newspolisMay 24, 2017

Αυτά τα παλιά ελληνικά παιχνίδια είναι περιζήτητα από τους συλλέκτες όλου του κόσμου.

newspolisMay 24, 2017

Ο πρώτος άνθρωπος πάνω στη γη πιθανότητα να εμφανίστηκε στην Ελλάδα.

newspolisMay 24, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE