Φορ Φαν

Οχι άλλοι σκύλοι σε θάλασσες και παραλίες.

Οχι άλλοι σκύλοι σε θάλασσες και παραλίες.
Γράφει ο Αβραάμ Σαλασίδης

Μετά από μεμονωμένα περιστατικά «αγανακτισμένων» δίποδων θρακοπιθηκοειδών της οικογενείας SCATOPSIHUS- SCATOPSIHUS στην παραλία Φαναρίου, τα οποία ενοχλήθηκαν από την παρουσία σκυλιών και τα οποία έτυχαν δυσανάλογης με τη σπουδαιότητά τους προβολή από σεσημασμένο αντι-σκυλικό κίτρινο έντυπο της Κομοτηνής, η Φωνή του Σκύλουεξασφάλισε κατ αποκλειστικότητα –την υπό έκδοση- Οδηγία του Υπουργείου Σκυλο-υγιεινής προς όλους τους τετράποδους (αδέσποτους και δεσποζόμενους) της Κομοτηνής:
Το κείμενο της οδηγίας:
Αξιότιμοι σκύλοι της Κομοτηνής και των περιχώρων, περήφανοι αδέσποτοι και δεσποζόμενοι,
ανακοινώνουμε ότι οι τουριστικές παραλίες της Θράκης είναι άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία των σκυλιών. Πρέπει όλοι να τις αποφεύγετε. Οι δίποδοι Θρακοπίθηκοι, αν και με κωμικό τρόπο διαμαρτύρονται για την παρουσία σας (παρόλο που ο δικός τους νόμος το επιτρέπει 4235/2014 (Α’ 32) κ.ά.) οι ίδιοι κατουρούν μαζικά μέσα στη θάλασσα (εσείς οι σκύλοι από τη φύση σας δεν μπορείτε), φυσούν μίξες, φτύνουν σάλια και φλέματα, κολυμπούν γυναίκες με έμμηνο ρύση και κολπικές λοιμώξεις. Ακόμη, δίποδοι με διάρροια του γαστρεντερικού και με ουρολοιμώξεις καθώς και μωρά με πάμπερς και γέροι με ακράτεια ούρων ή και ενίοτε περιττωμάτων.
Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας των Διπόδων Θηλαστικών, ένα μόλις γραμμάριο περιττωμάτων ανθρωποειδούς μπορεί να περιέχει έως και 100 δισεκατομμύρια μικρόβια.
Τα ποσοστά των κολοβακτηριδίων είναι πολλαπλάσια του ορίου 250/100 ml νερού, ενώ και τα κολοβακτηριοειδή έχουν υπερπηδήσει κατά πολύ το όριο 500/100 ml νερού!
Θα συναντήσετε επίσης δίποδους με μεταδοτικά νοσήματα (ηπατίτιδα κλπ), αλλά και με μολυσματικές αφροδίσιες παθήσεις. Υπάρχουν αξιόπιστες μαρτυρίες για δίποδους που συνουσιάζονται ή αυνανίζονται μέσα στη θάλασσα …
Εκτός από τη μικροβιακή ρύπανση οι θρακοπίθηκοι προκαλούν και αντίστοιχη χημική/τοξική μόλυνση, αν αναλογιστείτε τα εκατοντάδες κιλά αντιηλιακών τοξικών, με τα οποία αλείφονται και ξεπλένουν μέσα στο νερό.
Δεν λείπουν και οι …καθαροί, που πλένουν τις γεμάτες με μικρόβια και ιδρώτα, παντόφλες /πέδιλα στο νερό.
Εξίσου άθλια είναι και μόλυνση έξω από το νερό, στην άμμο! Η άμμος κρύβει δισεκατομμύρια μικρόβια, από αντίστοιχες δραστηριότητες των διπόδων (σκουπίδια, υπολείμματα σαπισμένων τροφών, ανθρώπινα περιττώματα και ούρα, αποφάγια, αγκίστρια, προφυλακτικά κλπ κλπ).
Οι δερματολόγοι και οι μικροβιολόγοι αυξάνουν κάθε χρόνο το τζίρο τους από δίποδους που συνήθως σιχαίνονται τα σκυλιά (skatogries/skatogeri, κουραδόμαγκες που η ξεχειλίζουσα ανδρική τους τεστοστερόνη ασφυκτιά ελλείψει διαθέσιμου χώρου στα εντεταλμένα για τη φύλαξή της όργανα, ψυχολογικά διαταραγμένους, εγκεφαλικά ηλιθίους κ.ά), αλλά έχουν νοσήσει στα καταγάλανα νερά του θρακικού πελάγους!
Οι σκύλοι διαθέτετε, και ο νόμος υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες σας να έχουν μαζί τους τα βιβλιάρια υγείας με τα εμβόλιά σας κλπ. Το ερώτημα που τίθεται είναι: ο κάθε δίποδος βρωμιάρης που εμφανίζεται καμαρωτός και κουνιστός στην παραλία με το γυαλί και το καπέλο, έχει Πιστοποιητικό Υγείας? Πώς μπαίνει στο νερό?
Για όλους –και όχι μόνο-τους παραπάνω λόγους, συστήνουμε μετ΄επιτάσεως κανείς σκύλοςσε παραλίες όπου κολυμπούν δίποδοι άνθρωποι. Είναι ένα άκρως μολυσματικό περιβάλλον, επικίνδυνο για όλους.
Καλό καλοκαίρι!
Εκ του Υπουργείου Σκυλο-υγιεινής!
Πηγή : kissmygrass.gr

loading…
« PREV
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/07/blog-post_498.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Δεν αρκεί η εξωτερική ομορφιά για να είναι όμορφος ένας άνθρωπος!

July 27, 2017

3 κινήσεις για να βγουν αληθινά τα όνειρά σας.

July 27, 2017

Οι τοξικοί άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα.

July 27, 2017

Αρκεί μόνο να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος.

July 27, 2017

Κάποιοι τη λένε bitch!!

July 27, 2017

Όταν έμαθα να αγαπώ, είδα τη ζωή αλλιώς.

July 27, 2017

Η νύχτα θέλει «βρόμικο».

July 27, 2017

“Δώσε χρόνο στον εαυτό σου…”

July 27, 2017

Παλ αποχρώσεις στο μανικιούρ: 14 σχέδια που σίγουρα θα ζηλέψετε.

July 27, 2017

Η ιστορία του άνδρα που ζει μόνος του εδώ και 28 χρόνια σε ένα νησί: Ζω στη φυλακή που επέλεξα για τον εαυτό μου.

July 27, 2017

Πού μπορείς να συναντήσεις το ζώδιο που σε ενδιαφέρει!

July 27, 2017

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο έγγαμος βίος ενός Έλληνα παντρεμένου με Γερμανίδα.

July 27, 2017

Πότε βάζουμε «ν» και άλλα σημαντικά λάθη στην ελληνική γλώσσα

July 27, 2017

Μητέρα αγκαλιάζει ένα νεογέννητο αλλά ξέρει καλά πως δεν είναι το δικό της. Μήνες μετά, η αλήθεια αποκαλύπτεται.

July 27, 2017

Αυτή είναι η μητέρα και οι 3 άνδρες που βίαζαν τα δύο αγοράκια στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

July 27, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE