Φορ Φαν

Οι δύο λόγοι που απατούν οι 20άρηδες.

Οι δύο λόγοι που απατούν οι 20άρηδες.
Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να ωθήσουν έναν άντρα ή μια γυναίκα να «παραστρατήσει» από μια σχέση, από τη βαρεμάρα και την έλλειψη σεξουαλικής ικανοποίησης μέχρι οικονομικά προβλήματα που ενδεχομένως έχουν δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

Φαίνεται όμως ότι τα κίνητρα για την απιστία έχουν να κάνουν και με την ηλικία, όπως δείχνει μια νέα επιστημονική μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Sex Research.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί στις ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι οι 20άρηδες απατούν κυρίως για λόγους που σχετίζονται με την ανεξαρτησία ή την εξάρτηση στη σχέση τους.
Πιο συγκεκριμένα, η πλειονότητα των νέων απατούν λόγω έλλειψης οικειότητας, για παράδειγμα λόγω κακής επικοινωνίας, όταν δεν υπάρχει «σπίθα» στη σχέση ή όταν δεν νιώθουν ότι τους αγαπούν. Από την άλλη, μπορεί είναι να απατήσει κανείς για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, δηλαδή επειδή νιώθει ότι στο πλαίσιο της σχέσης δεν έχει την ανεξαρτησία ή την αυτονομία που θα ήθελε.
Βέβαια, όπως υπέδειξαν τα ευρήματα των ερευνητών, ο πρώτος λόγος είναι συχνότερος από τον δεύτερο (ποσοστό 76% έναντι 21% αντίστοιχα), ενώ λιγότερο συχνοί λόγοι απιστίας σε νεαρή ηλικία φάνηκε να είναι η κατανάλωση αλκοόλ και η επιθυμία για μια «συναρπαστική» εμπειρία.
«Είναι πιθανό η απιστία στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα αποτελεί έναν δρόμο μέσω του οποίου το άτομο προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες του ως προς την ανεξαρτησία του ή την εξάρτησή του από τους άλλους και να υποστηρίξει την προσωπική του ανάπτυξη ως άτομο» δηλώνει η Τζέρικα Νορόνα, επικεφαλής συντάκτρια της μελέτης. Με απλά λόγια, ένας 20άρης μπορεί να απατήσει επειδή θέλει να εδραιώσει την ανεξαρτησία του ως ενήλικας ή αντίθετα επειδή θέλει να θέσει τα θεμέλια για στενές διαπροσωπικές σχέσεις. Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με τους ερευνητές, η σύναψη ερωτικών σχέσεων, μόνιμων ή περιστασιακών (ή και των δύο ταυτόχρονα), αποτελεί κατά κάποιο τρόπο «αυτό-εξερεύνηση» της ζωής.

loading…
« PREV
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/08/20.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

H απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για το επάγγελμά του: «Εκτός από βενζινάς να τους πως ότι ήμουν και…»

August 15, 2017

Καλύτερα να αποτυγχάνεις πρωτοτυπώντας παρά να πετυχαίνεις μιμούμενος!!

August 14, 2017

Στην πιο παράξενη πόλη του κόσμου δεν υπάρχουν καν δρόμοι και οι τουρίστες την λατρεύουν.

August 14, 2017

Κανείς δεν ξέρει πόσα δάκρυα έχυσα για να γίνω δυνατή.

August 14, 2017

Οι γυναίκες που δίνονται πολύ, φεύγουν απόλυτα.

August 14, 2017

Η μοναξιά δεν είναι η απουσία της Αγάπης αλλά το συμπλήρωμά της.

August 14, 2017

Διδάξτε με αγάπη και όχι με υπακοή που βασίζεται στο φόβο και τους περιορισμούς.

August 14, 2017

Χάνοντας συνεχώς το τώρα χάνουμε ολόκληρη τη ζωή μας..

August 14, 2017

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο «Μισθοφόρος» του Survivor γίνεται παρουσιαστής και αυτή είναι η πρώτη του εκπομπή.

August 14, 2017

Έτσι Θα Καταφέρετε Να Κάψετε Το Λίπος Από Τα Μπράτσα! Το Δεύτερο Βήμα Είναι Το Πιο Σημαντικό!!

August 14, 2017

Έγκυος μητέρα πλησιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της στο τζάμι και η αντίδραση του ουραγκοτάγκου την κάνει να ξεσπάσει σε δάκρυα.

August 14, 2017

Στα 50 μου έμαθα να λέω όχι σε ό,τι μου κάνει κακό και χαλάει τη ψυχολογία μου!!

August 14, 2017

Ζευγάρι Με Σύνδρομο Down Γιορτάζει Τα 22 Χρόνια Κοινής Ζωής! -ΒΙΝΤΕΟ

August 14, 2017

Οι Γονείς Παρατήρησαν ΚΑΤΙ Περίεργο Στο Πρόσωπο Του Μωρού Τους & Το Έψαξαν Στο Google. Τα Αποτελέσματα Τους Σόκαραν! -ΒΙΝΤΕΟ

August 14, 2017

Σταμάτα πια να αναλύεις τα πάντα, μήπως και γίνεις ευτυχισμένος!

August 14, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE