Φορ Φαν

Θέλω εσένα ή κανέναν.

Θέλω εσένα ή κανέναν.
newspolis
Αυτό το διαζευκτικό «ή» δε μου άρεσε ποτέ να το βλέπω σε προτάσεις. Πάντα μου ακουγόταν ως απειλή. Αυτό το ένα μικρό γράμμα με την οξεία σου επιβάλλει να διαλέξεις. Σου θυμίζει ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Σε βάζει προ τετελεσμένων γεγονότων.
Και τώρα αυτό το «ή» δεν είναι απλά σε μία πρόταση που έριξα στο χαρτί. Αυτή τη φορά καθορίζει τη δική μας ζωή, τη δική μου.

Σου έγραψα ένα μεγάλο μήνυμα απ’ αυτά που μισείς. Το σκεφτόμουν για μέρες, το είχα αλλάξει πολλές φορές. Έψαχνα τις σωστές λέξεις στη σωστή σειρά. 
Ήθελα να ακουστώ αποφασισμένη, όχι όμως πιεστική. Ήθελα να σου δείξω ότι χρειάζομαι μία απάντηση, χωρίς να σημαίνει ότι η τελική σου απόφαση θα μας έβρισκε αντιμέτωπους. Δε θα έβριζα, δε θα ζητούσα εξηγήσεις, δε θα σ’ έφερνα στη δύσκολη θέση να μου πεις τα ψέματα που ήθελα ν’ ακούσω.
Κι έτσι στο έριξα. Ή μόνο εμένα ή χωρίς εμένα! Ή απόλυτα δική σου ή με κανέναν! Ή θα προχωρούσαμε από ‘δω και πέρα μαζί ή για πάντα χωριστά. Σου έβαλα δύσκολα και ήξερα ότι το πιο πιθανόν ν’ απόφευγες τη συζήτηση και τον καβγά. Ίσως κατά βάθος να ευχόμουν αυτό να κάνεις γιατί φοβόμουν ότι αυτό το διαζευκτικό «ή» θα στρεφόταν εναντίον μου.
Δεν ήμουν έτοιμη ακόμη να σε χάσω και ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή οι πιθανότητες να σ’ έχω όπως πάντα ήθελα ήταν μηδαμινές. Κοίταζα το μήνυμα ξανά και ξανά κι αυτά τα διαζευκτικά «ή» με ζάλιζαν. Ακόμη κι εμένα που τα είχα γράψει. Εκνευρίστηκα με τον εαυτό μου, πάτησα delete.
loading…

Έγραψα μόνο αυτό που μπορούσα να κάνω. Και σίγουρα δεν μπορούσα να ρισκάρω να σε χάσω. Μαζί σου δεν μπορώ να δείχνω τσαμπουκά, δεν μπορώ να σε στριμώχνω στη γωνία και ν’ απαιτώ πράγματα κι αισθήματα γιατί θα χάνω πάντα.

Δέχθηκα ότι είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος στη σχέση μας και σου έγραψα τη μόνη αλήθεια μου: «Σ’ αγαπώ. Θέλω εσένα ή κανέναν».
Αν μπορούσα, αν ήμουν στη ζωή σου θα στο αποδείκνυα κάθε μέρα. Δε λειτουργεί το σώμα μου όταν έρχεται σ’ επαφή μ’ άλλο σώμα. Δεν ξυπνά κανένα ερωτικό ένστικτο μέσα μου με κανέναν άλλο. Εσύ ξυπνάς μέσα μου δεκάδες συναισθήματα και μία πρωτόγνωρη σεξουαλική έλξη σε σημείο που κομπλάρω με κάθε σου λέξη.
Εσένα ή κανέναν κι ας με πνίγει η θηλιά της μοναξιάς κάθε βράδυ. Εσένα ή κανέναν γιατί η αλήθεια όσο βουβή κι αν είναι, είναι καλύτερα από την ανούσια επαφή.
Εσένα ή κανέναν κι ας περιμένω για πάντα να ακούσω να λες «εσένα», χωρίς ν’ ακολουθεί κανένα διαζευκτικό «ή».
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Καλή

loading…
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/06/blog-post_103.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Στις δυσκολίες της ζωής να λες ‘’Παναγιά μου’’ (Αφιερώστε 3 λεπτά και διαβάστε – διαδώστε το)

June 26, 2017

Η Ελληνική πόλη με τους νερόμυλους, τους καταρράκτες, τα πέτρινα γεφύρια και τα τεράστια αιωνόβια πλατάνια. Παραμυθένια!

June 26, 2017

Η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 26 έως 2/7/2017.

June 26, 2017

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 26 έως 2/7/2017.

June 26, 2017

Αυτό το 4 λεπτών πρόγραμμα γυμναστικής αντικαθιστά 1 ώρα γυμναστηρίου.

June 26, 2017

Στην Αριζόνα η θερμοκρασία είναι τόσο υψηλή που ακόμη και οι κάκτοι μαράθηκαν.

June 26, 2017

Πανεύκολη τουρτίτσα ψυγείου χωρίς ψήσιμο.

June 26, 2017

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 26 έως 2 Ιουλίου 2017.

June 26, 2017

Βαφές μαλλιών: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.

June 26, 2017

Tι να κάνεις όταν σε προσβάλλουν και νιώθεις άσχημα.

June 26, 2017

Το Λαμπραντόρ ανέβηκε μόνο του στο λεωφορείο, αλλά όταν οι επιβάτες είδαν ΤΙ είχε στο κολάρο του; Έμειναν με ανοιχτό το στόμα!

June 26, 2017

Οθόνη σε νταλίκα δείχνει αν μπορείτε να προσπεράσετε!

June 26, 2017

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 Ιουνίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

June 26, 2017

Αν σε ερωτευτεί μια γυναίκα που ξέρει ν’αγαπάει…

June 26, 2017

Νερό με άδειο στομάχι το πρωί: Τι δημιουργεί στον οργανισμό.

June 26, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE