Φορ Φαν

Είναι δύο υπάλληλοι σε ένα γραφείο και δεν την παλεύουν καθόλου.

Είναι δύο υπάλληλοι σε ένα γραφείο και δεν την παλεύουν καθόλου.
newspolis
Μερικές φορές οι άνθρωποι μπερδεύονται και νομίζουν ότι ο Υδροχόος είναι ζώδιο του νερού, λόγω του σύμβολό του, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το εικονιζόμενο πρόσωπο που ρίχνει τα ύδατα της κατανόησης, δεν έρχεται το ίδιο σε επαφή με αυτά. Το νερό είναι το σύμβολο των συναισθημάτων και ο Υδροχόος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον γι” αυτά!
Η θεωρία της συγκίνησης είναι αρκετή γι” αυτούς. Στην πραγματικότητα ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα, και όπως οι Δίδυμοι και ο Ζυγός τείνουν να προέρχονται από ένα πιο πνευματικό πεδίο. 

Μπορούν να σκέφτονται και να αναλύουν υπερβολικά τα συναισθήματά τους και να τα ελέγχουν: στην τελική, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της αντικειμενικότητας οπότε δεν υπάρχει χώρος για πολύ συναίσθημα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αναίσθητος, το εντελώς αντίθετο μάλιστα. Είναι το ζώδιο της Συλλογικής Ευημερίας, οπότε πρακτικά νοιάζεται για τους πάντες! Θέλει στον κόσμο να επικρατεί η δικαιοσύνη και η ισότητα, με την Δημοκρατία να είναι το απόλυτο ιδανικό του.
Ο τρόπος σκέψης του μπορεί να χαρακτηριστεί – το λιγότερο – αντισυμβατικός, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθει απομονωμένος επειδή κανεί δεν τον καταλαβαίνει. Βλέπετε, δεν είναι εύκολο να συμβαδίσει κανείς με έναν τόσο αφαιρετικό τρόπο σκέψης. Αυτό που οι άλλοι όμως θεωρούν ασυναρτησίες, στην πραγματικότητα είναι ιδιοφυΐα με μια δόση τρέλας.
Μήπως όλα αυτά που διαβάσατε έρχονται σε αντίθεση με τους Υδροχόους που έχετε γνωρίσει; Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει το εξής παράδοξο με αυτό το ζώδιο: οι μισοί είναι οι «κλασικοί» αντισυμβατικοί, επαναστάτες, αναρχικοί, ενώ οι υπόλοιποι ακολουθούν πάντα τις πετυχημένες συνταγές που έχει αποδειχθεί ότι δουλεύουν σαν να «ξέχασαν» ότι δεν είναι Αιγώκεροι!
Ωστόσο, ανεξάρτητα από το είδος του Υδροχόου στο οποίο ανήκει, ένα πράγμα είναι σίγουρο: έχει τρελή αίσθηση του χιούμορ. Θα κάνει πάντα για να γελάσετε και η οπτική του για τη ζωή είναι τόσο μοναδική που αμέσως σου ανεβάζει τη διάθεση. Σπρώχνει τους ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά στα άκρα και το απολαμβάνει!
Είναι υπέροχος φίλος, αν και στις ρομαντικές σχέσεις μπορεί να μοιάζει λίγο έξω από το στοιχείο του. Ωστόσο, η δυνατή φιλία δεν είναι πάντα το θεμέλιο μιας υγιούς σχέσης; Και όταν εξασθενίζει το πάθος, δεν είναι η φιλία που κρατά τους ανθρώπους μαζί;
Έτσι, αν μπορείς να χειριστείς την περιστασιακή τρέλα του και δεν έχεις πρόβλημα με τον αυτοσαρκασμό, τότε ο Υδροχόος μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος.

loading…
« PREV
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/05/blog-post_819.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Εμείς οι δύο, φιλενάδα, θα γεράσουμε μαζί.

newspolisMay 27, 2017

Όταν επιθυμούμε κάτι πολύ, ο εγκέφαλος το κάνει πραγματικότητα!

newspolisMay 27, 2017

Έχω μεγάλη καρδιά αλλά δεν είμαι κορόιδο.

newspolisMay 27, 2017

Θέλει μαγκιά να φύγεις απ’ τη σιγουριά!!

newspolisMay 27, 2017

Να κρατάς δίπλα σου μόνο λίγους και καλούς.

newspolisMay 27, 2017

Να δίνεσαι αλλά να μη σκορπίζεσαι.

newspolisMay 27, 2017

Που πάει η ψυχή μας όταν ονειρευόμαστε; (Σύμφωνα με τους Ιθαγενείς της Αμερικής)

newspolisMay 27, 2017

Μαλβίνα Κάραλη: Άνδρας είναι…

newspolisMay 27, 2017

Βαφτίσαμε έρωτα κάθε χλιαρό συναίσθημα.

newspolisMay 27, 2017

Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν έχεις πίστη.

newspolisMay 27, 2017

5 αψυχολόγητα πράγματα που όλες κάνουμε στην παραλία και ξενερώνουν τους άντρες.

newspolisMay 27, 2017

Φύγε από τη σχέση αν θες, με το κεφάλι ψηλά και χωρίς υπαινιγμούς.

newspolisMay 27, 2017

Ημερήσιες προβλέψεις 27/5

newspolisMay 27, 2017

Κολοκυθοκεφτέδες με άνηθο και φέτα!!

newspolisMay 27, 2017

ΣΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ!ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!

newspolisMay 27, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE