Φορ Φαν

Δώρισαν τα λεφτά για την εκδρομή τους στα παιδιά που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Δώρισαν τα λεφτά για την εκδρομή τους στα παιδιά που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών.
newspolis
Μία σπουδαία ενέργεια έκαναν τα παιδιά της Γ΄τάξης του Γενικού Λυκείου Ιαλυσού, τα οποία παρέδωσαν  στο Σύλλογο «ΡΟΔΑΥΓΗ» τα χρήματα με τα οποία θα πήγαιναν εκδρομή ως τελειόφοιτοι!
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Μιχάλης Ησαΐας, ο ταμίας Λευτέρης Καραβόλιας και η Άννα – Μαρία Κεκελιάδη μέλος του διοικητικού συμβουλίου των παιδιών, συνοδευόμενα από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ευδοκία Αποστολίδη- Πάττα καθώς και το μέλος κ. Σπυριδούλα Μαλαματή…

 μετέβησαν χθες το πρωί στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου συναντήθηκαν με την ταμία του Συλλόγου «ΡΟΔΑΥΓΗ» κ. Χρύσα Καραγιάννη και το μέλος Φιλήμωνα Νικολάου, στους οποίους και παρέδωσαν την επιταγή με τα χρήματα.
Τα παιδιά παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο της «Ροδαυγής» αλλά και τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών. Όπως τόνισαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Χρύσα Καραγιάννη και Φιλήμωνας Νικολάου, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σπουδαίο έργο σε ότι αφορά τον αριθμό δοτών μυελού των οστών, γεγονός που αυξάνει και τα ποσοστά για τα παιδιά που χρήζουν μεταμόσχευσης, να βρουν ευκολότερα συμβατό δότη.
Έγινε επίσης γνωστό, ότι ήδη έξι περιστατικά έχουν αποκατασταθεί χάρη σε δότες που βρέθηκαν συμβατοί και δέχτηκαν να κάνουν τη δωρεά, η οποία πλέον γίνεται δίνοντας μία φιάλη αίμα.
loading…

Τα παιδιά ενημερώθηκαν και για την ψυχολογική αλλά και οικονομική στήριξη που δίδεται από το σύλλογο «Ροδαυγή» στις οικογένειες που κάποιο παιδί έχει νοσήσει, και κυρίως για τη βοήθεια που παρέχεται με συμβουλές για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.

«Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπει κάποιος παιδιά να μπορούν να αντιληφθούν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το πόσο απαραίτητη είναι η προσφορά αυτή, το πόσο πολύ βοηθάει» είπε χαρακτηριστικά η κα. Καραγιάννη.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα αυτά τα παιδιά τα είχαν συγκεντρώσει προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πενταήμερη εκδρομή τους ως τελειόφοιτοι και τελικά αποφάσισαν να τα δώσουν «για ένα καλό σκοπό» όπως είπαν, στη «ΡΟΔΑΥΓΗ».

loading…
« PREV
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/06/blog-post_616.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Στις δυσκολίες της ζωής να λες ‘’Παναγιά μου’’ (Αφιερώστε 3 λεπτά και διαβάστε – διαδώστε το)

June 26, 2017

Η Ελληνική πόλη με τους νερόμυλους, τους καταρράκτες, τα πέτρινα γεφύρια και τα τεράστια αιωνόβια πλατάνια. Παραμυθένια!

June 26, 2017

Η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 26 έως 2/7/2017.

June 26, 2017

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 26 έως 2/7/2017.

June 26, 2017

Αυτό το 4 λεπτών πρόγραμμα γυμναστικής αντικαθιστά 1 ώρα γυμναστηρίου.

June 26, 2017

Στην Αριζόνα η θερμοκρασία είναι τόσο υψηλή που ακόμη και οι κάκτοι μαράθηκαν.

June 26, 2017

Πανεύκολη τουρτίτσα ψυγείου χωρίς ψήσιμο.

June 26, 2017

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 26 έως 2 Ιουλίου 2017.

June 26, 2017

Βαφές μαλλιών: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.

June 26, 2017

Tι να κάνεις όταν σε προσβάλλουν και νιώθεις άσχημα.

June 26, 2017

Το Λαμπραντόρ ανέβηκε μόνο του στο λεωφορείο, αλλά όταν οι επιβάτες είδαν ΤΙ είχε στο κολάρο του; Έμειναν με ανοιχτό το στόμα!

June 26, 2017

Οθόνη σε νταλίκα δείχνει αν μπορείτε να προσπεράσετε!

June 26, 2017

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 Ιουνίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

June 26, 2017

Αν σε ερωτευτεί μια γυναίκα που ξέρει ν’αγαπάει…

June 26, 2017

Νερό με άδειο στομάχι το πρωί: Τι δημιουργεί στον οργανισμό.

June 26, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE