Φορ Φαν

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας. Πολύ έγκυρες πληροφορίες!

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας. Πολύ έγκυρες πληροφορίες!
newspolis
Μετά από ένα χωρισμό, πολλές γυναίκες έχουν την ανάγκη να κάνουν ένα νέο κούρεμα ή να βάψουν τα μαλλιά τους με ένα διαφορετικό χρώμα.
 Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν, ότι το μήκος των μαλλιών σας αποκαλύπτει τόσα πολλά για το χαρακτήρα σας και την τρέχουσα διάθεσή σας. 

Δεν έχει σημασία αν είναι ένα πρόσφατο, κοντό κούρεμα, ένα κομψό καρέ, ή μαλλιά γεμάτα με όγκο – οι γυναίκες με χτενίσματα τους αποκαλύπτουν στο κόσμο τις βαθύτερες σκέψεις τους. 
Μέσω του κουρέματός τους, δείχνουν πώς αισθάνονται και τι είδους άτομο είναι.
1. Κοντά μαλλιά
Οι γυναίκες με αυτό το κούρεμα δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και καμία διάθεση να ασχολούνται με τις ώρες με τα μαλλιά τους κάνοντας styling. Εκτιμούν αυτό το κούρεμα, γιατί είναι πολύ πρακτικό και, πάνω απ “όλα, είναι κατάλληλο για την καθημερινότητα. Συχνά είναι σπορ γυναίκες, οι οποίες επενδύουν πολύ χρόνο στις κοινωνικές τους σχέσεις και είναι πολύ εξωστρεφείς. Με ένα κοντό κούρεμα, δεν μπορείτε να κρύψετε το πρόσωπό σας.
Οι γυναίκες που προτιμούν αυτό το στυλ διαθέτουν πολλή αυτοπεποίθηση. Εκτιμούν πολύ την εργασία τους και έτσι αναπτύσσονται πνευματικά. Σε δύσκολες καταστάσεις διατηρούν την ψυχραιμία τους και προσπαθούν να βρουν μια λύση. Μερικές φορές, οι γυναίκες με κοντά μαλλιά πράττουν βιαστικά, χωρίς να σκεφτούν με λεπτομέρεια τις συνέπειες.
2. Καρέ μαλλιά
Με μήκος μαλλιών μέχρι το πηγούνι, μια γυναίκα μπορεί να στείλει πολύ διαφορετικά μηνύματα: το styling των μαλλιών όταν τα κάνει προς τα πίσω την κάνει να φαίνεται πολύ σοβαρή. Ή με τσιμπιδάκια μαλλιών και κερί, μπορεί να πετύχει μια νεανική και μοντέρνα εμφάνιση. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να ξεχάσει κανείς γυναίκες με αυτό το χτένισμα. Από τη μία πλευρά, είναι πολύ προσγειωμένες και αξιόπιστες, αλλά από την άλλη, είναι επίσης αυθόρμητες και πολύ ανοιχτές σε νέες εμπειρίες. Επιπλέον, είναι ειλικρινείς, και δεν φοβούνται να εκφράσουν τις απόψεις τους και να τις υποστηρίξουν.
Οι γυναίκες με αυτό χτένισμα καταφέρνουν να πετύχουν μια ιδανική ισορροπία εργασίας-ζωής, στην οποία δίνουν την ίδια προσοχή στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή. Όπως και οι γυναίκες με κοντά μαλλιά, οι γυναίκες αυτές αντιμετωπίζουν προβλήματα, επειδή συχνά ενεργούν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες των ενεργειών τους.
3. Μαλλιά μέχρι τον ώμο
Τα μακριά ή κοντά μαλλιά; Οι γυναίκες με μέσο μήκος μαλλιών απλά δεν μπορούν να αποφασίσουν. Δεν είναι σε θέση να καταλήξουν σε μια απόφαση και αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής τους. Συχνά αναβάλλουν σημαντικές αποφάσεις και είναι επιρρεπείς στην ονειροπόληση. Μερικές φορές χρειάζονται ένα άλλο πρόσωπο για να τους δώσει κίνητρα να βγουν έξω από το δικό τους κόσμο.
Ωστόσο, οι γυναίκες με μήκος μαλλιών μέχρι τον ώμο είναι πολύ ικανοποιημένες με την θηλυκή επίδραση που έχουν στους άλλους. Συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανδρών και η φυσική τους ομορφιά τραβάει πάντα βλέμματα θαυμασμού. Αλλά δεν τραβάει μόνο η εμφάνισή τους, είναι επίσης και πολύ επικοινωνιακές. Μια γυναίκα με τέτοιο χτένισμα γνωρίζει ότι μπορεί να βρει εύκολα νέους φίλους, αλλά και διατηρεί παλιές φιλίες. Στην επαγγελματική της ζωή, εκτιμά τις νέες προκλήσεις και απολαμβάνει τις ποικίλες νέες αρμοδιότητες.
4. Μακριά μαλλιά
Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις και είναι πιστές στους συντρόφους τους. Όταν επιλέγουν έναν σύντροφο, είναι πολύ επιλεκτικές και έχουν υψηλές προσδοκίες. Αλλά προσφέρουν όλη την καρδιά τους όταν βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Αν τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι μακριά, αλλά με κλιμακωτό μήκος, είναι έτοιμη να συμβιβαστεί με την επιλογή του συντρόφου και τις σχέσεις της. Αν τα μαλλιά της είναι μακριά, αλλά είναι όλα στο ίδιο μήκος, πιστεύει στις παραδοσιακές αξίες και τους ρόλους των ανδρών και των γυναικών, αισθάνεται απόλυτα ότι είναι γυναίκα και θέλει να την αντιμετωπίζουν ως έτσι. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι ο σύντροφός της πρέπει να οργανώσει τακτικά σπουδαία ραντεβού και να της χαρίζει δώρα.
Τα μακριά μαλλιά χρειάζονται αρκετή φροντίδα, για να μη σπάνε ή να μην αποκτήσουν ψαλίδα. Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά το γνωρίζουν αυτό και δεν διστάζουν μπροστά στο κόστος και την ενέργεια που απαιτείται για την ειδική περιποίηση των μαλλιών τους. Αυτό μερικές φορές τις κάνει να φαίνονται λίγο αλαζονικές και ματαιόδοξες στους άλλους, αλλά η εντύπωση είναι ψευδής. Στην πραγματικότητα, σκέφτονται τους άλλους, υπομονετικές και έχουν μεγάλα όνειρα. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να πετύχουν στη ζωή και θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Η επιμονή τους για την επίτευξη των στόχων τους, συνήθως αποδίδει.
loading…

Μήπως μάθατε κάτι νέο για τον εαυτό σας; Δεν αποτελούν όλα έκπληξη, καθώς μερικές ψυχολογικές μελέτες έχουν βρει μια σύνδεση μεταξύ του μήκους των μαλλιών και της προσωπικότητάς μας.

Credit: Healthhacks


loading…
« PREV
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/06/blog-post_178.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Ήταν να μπει στο «Survivor» γύρισε την πλάτη και πάει στο… «Nomads»!

July 21, 2017

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!Σαρώνει τα μετάλλια στο Λονδίνο η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα.

July 21, 2017

Έβδομος στον κόσμο ο Αντώνης Ρέμος σε διεθνές τουρνουά πόκερ.

July 21, 2017

Το Σπίτι Της Μυρίζει Πάντα Φανταστικά, Αλλά Κανείς Δεν Ήξερε Γιατί. Αυτό Το ΤΡΙΚ Θα Σου Αλλάξει Τη Ζωή! -ΒΙΝΤΕΟ

July 21, 2017

Οι άνθρωποι που σε πληγώνουν, δε σου αξίζουν.

July 21, 2017

Όταν φεύγουν πρώτοι, εκείνοι που μοιράστηκες πολλά..

July 21, 2017

Όχι ρε φίλε, δεν είσαι ειλικρινής, αγενής είσαι.

July 21, 2017

Πώς να σταματήσετε να είστε ευαίσθητοι στην ‘αρνητική’ ενέργεια που περιβάλλει το μυαλό και το σώμα σας.

July 21, 2017

13 ασκήσεις του 5άλεπτου που θα μεταμορφώσουν τα χαλαρά μπράτσα σε σφριγηλά.

July 21, 2017

Ζώδια και απιστία!!!

July 21, 2017

Γέρακας Λακωνίας: Το άγνωστο εντυπωσιακό φιόρδ της Ελλάδας!

July 21, 2017

65 Εκπληκτικές προτάσεις για εντυπωσιακά γυναικεία Tattoo!

July 21, 2017

Σοκολατόπιτα με φουντούκια …. “κόλαση”

July 21, 2017

Γυναίκα σε τελικό στάδιο καρκίνου πετάει την φιάλη οξυγόνου και παντρεύεται τον αγαπημένο της 5 ημέρες πριν πεθάνει.

July 21, 2017

Ο σκυλάκος που κακοποιήθηκε από τον «ιδιοκτήτη» βασανιστή του ζει ευτυχισμένος στην ιερά μονή της Παναγίας Γουμεράς στη Μακρυνίτσα Σερρών.

July 21, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE