Φορ Φαν

Αν βρείτε μια γυναίκα που να έχει αυτά τα 12 χαρακτηριστικά, μην την αφήσετε ποτέ να φύγει.

Αν βρείτε μια γυναίκα που να έχει αυτά τα 12 χαρακτηριστικά, μην την αφήσετε ποτέ να φύγει.
newspolis
Κάποια στιγμή στη ζωή μας, συναντάμε εκείνη τη γυναίκα, που αποδεικνύεται η μοναδική που ψάχναμε όλη τη ζωή μας – η γυναίκα των ονείρων μας.
 
Τέτοιες συναντήσεις είναι συχνά τελείως απροσδόκητες. Παρ” όλα αυτά, μας αλλάζουν για πάντα.

Η φύση μας έφτιαξε έτσι ώστε δύο αντίθετα μισά, να γίνονται ένα τέλειο ολόκληρο. 
Η αναζήτηση για αυτό το άλλο μισό, φαίνεται πως είναι ένα επίπονο ταξίδι. Αλλά πιστέψτε με, θα το καταλάβετε όταν την έχετε βρει, και μπορείτε να πείτε ότι κατέχει 11 αξίες. Και αν είστε αρκετά τυχερός να βρείτε αυτό το μοναδικό, τέλειο λουλούδι που βρίσκεται εκεί έξω στην έρημο, κρατήστε όσο πιο σφιχτά μπορείτε. Μη την αφήσετε ποτέ!
Είναι πιο έξυπνη από σας
Κάθε άντρας χρειάζεται μια έξυπνη γυναίκα που θα τον βοηθήσει στις δυσκολίες της ζωής. Λένε ότι πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κρύβεται μια πιο ισχυρή γυναίκα. Και ισχύει. Χωρίς μια γυναίκα, ένας άντρας γίνεται εγωιστής και εγωκεντρικός. Μόλις μπει στη ζωή του μια σοφή γυναίκα, θα του δώσει νόημα και μια σωστή κατεύθυνση στη ζωή.
Είναι υποστηρικτική
Κάθε άντρας χρειάζεται μια γυναίκα που έχει τη σοφία να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες της ζωής. Λένε, ότι πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα στέκεται μια ακόμα πιο σπουδαία γυναίκα, και αυτό είναι αλήθεια. Μια γυναίκα θα φέρει νόημα και θα δώσει τη σωστή κατεύθυνση στη ζωής ενός άντρα, και θα τον κάνει πιο σοφό.
Είναι όμορφη
Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Αν είναι η πιο όμορφη γυναίκα, σύμφωνα με το γούστο σας, τότε κρατήστε την. Αλλά μόνο αν αναγνωρίσετε ότι η ομορφιά δεν είναι το πιο σημαντικό προσόν σε ένα άτομο.
Είναι ευγενική και καλόκαρδη
Αν μια γυναίκα δεν είναι καλόκαρδη, τότε τι νόημα έχει να υπάρχει στη ζωή σας; Δε χρειάζεται καν να πούμε ότι η αγάπη της ζωής σας, πρέπει να είναι κάποια που σας φροντίζει.
Είναι δραστήρια
Είναι πιθανό να νιώθετε πιο ωραία με μια γυναίκα που είναι δραστήρια, ζωντανή και ψάχνει για την επόμενη περιπέτεια.
Σας αγαπάει από τα βάθη της καρδιάς σας
Είναι χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό προτέρημα. Όταν μια γυναίκα αγαπάει κάποιον, τον αγαπάει με όλη την καρδιά της, αφιερώνοντας ολόκληρο τον εαυτό της σε αυτόν.
Ξέρει πως να συμβιβάζεται
Μια επιτυχημένη σχέση χτίζεται πάνω στον συμβιβασμό, και δεν έχετε παρά επιλογή από το να το αποδεχτείτε, αν θέλετε η σχέση σας να διαρκέσει.
Σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος
Ξέρετε ότι αγαπάτε κάποια ότι νιώθετε ότι έχετε βρει το μοναδικό σας καταφύγιο στον κόσμο, σαν να το ζείτε για πρώτη φορά. Είστε στο σωστό μέρος, και δε χρειάζεστε κανέναν και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο να φύγετε;
loading…

Σας λέει ευχαρίστως πότε κάνετε λάθος

Κάθε άντρας χρειάζεται μια γυναίκα που θα του κάνει γνωστό, πότε συμπεριφέρεται ανόητα. Όταν βρείτε εκείνη τη γυναίκα που θα σας βάλει στο σωστό δρόμο και σας λέει πότε κάνετε λάθος, η ζωή σας μπορεί να βελτιωθεί – ακόμα και αν το βρίσκετε μερικές φορές ενοχλητικό.
Έχει δυνατό χαρακτήρα
Μια γυναίκα που συνδυάζει δύναμη και θηλυκότητα, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε άντρας. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά δεν αποκλείουν το ένα το άλλο. Μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά.
Έχει πάθος
Αξίζει να ζούμε μια ζωή γεμάτη με πάθος. Το πάθος λειτουργεί όταν εκφράζεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Και αν δε το έχει, σημαίνει ότι από τη σχέση σας λείπει κάτι ζωτικής σημασίας.
Σημαίνει τα πάντα για σας
Πολύ συχνά, όταν είμαστε ερωτευμένοι με κάποιον, δε μπορούμε να εξηγήσουμε το λόγο. Η ουσία είναι, ότι δε χρειαζόμαστε αιτία. Αν την αγαπάτε, και δε μπορείτε να σκεφτείτε τη ζωή σας, χωρίς αυτήν στο πλευρό σας, μη την αφήσετε να φύγει. Μερικές φορές δε το συνειδητοποιούμε αυτό, μέχρι να είναι πολύ αργά. Πάντα υποθέτουμε ότι θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μην έχουμε. Μπορεί να την χάσετε για πάντα. Και στη συνέχεια θα το μετανιώνετε σε όλη σας τη ζωή, επειδή αφήσατε το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο να ξεγλιστρήσει ανάμεσα από τα χέρια σας. Μη το ρισκάρετε
Συμφωνείτε με αυτά τα χαρακτηριστικά; Αν ναι, αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.

loading…
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/06/12_98.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Εσύ να είσαι ειλικρινής κι όποιος αντέξει!!!

August 23, 2017

H απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για το επάγγελμά του: «Εκτός από βενζινάς να τους πως ότι ήμουν και…»

August 15, 2017

Καλύτερα να αποτυγχάνεις πρωτοτυπώντας παρά να πετυχαίνεις μιμούμενος!!

August 14, 2017

Στην πιο παράξενη πόλη του κόσμου δεν υπάρχουν καν δρόμοι και οι τουρίστες την λατρεύουν.

August 14, 2017

Κανείς δεν ξέρει πόσα δάκρυα έχυσα για να γίνω δυνατή.

August 14, 2017

Οι γυναίκες που δίνονται πολύ, φεύγουν απόλυτα.

August 14, 2017

Η μοναξιά δεν είναι η απουσία της Αγάπης αλλά το συμπλήρωμά της.

August 14, 2017

Διδάξτε με αγάπη και όχι με υπακοή που βασίζεται στο φόβο και τους περιορισμούς.

August 14, 2017

Χάνοντας συνεχώς το τώρα χάνουμε ολόκληρη τη ζωή μας..

August 14, 2017

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο «Μισθοφόρος» του Survivor γίνεται παρουσιαστής και αυτή είναι η πρώτη του εκπομπή.

August 14, 2017

Έτσι Θα Καταφέρετε Να Κάψετε Το Λίπος Από Τα Μπράτσα! Το Δεύτερο Βήμα Είναι Το Πιο Σημαντικό!!

August 14, 2017

Έγκυος μητέρα πλησιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της στο τζάμι και η αντίδραση του ουραγκοτάγκου την κάνει να ξεσπάσει σε δάκρυα.

August 14, 2017

Στα 50 μου έμαθα να λέω όχι σε ό,τι μου κάνει κακό και χαλάει τη ψυχολογία μου!!

August 14, 2017

Ζευγάρι Με Σύνδρομο Down Γιορτάζει Τα 22 Χρόνια Κοινής Ζωής! -ΒΙΝΤΕΟ

August 14, 2017

Οι Γονείς Παρατήρησαν ΚΑΤΙ Περίεργο Στο Πρόσωπο Του Μωρού Τους & Το Έψαξαν Στο Google. Τα Αποτελέσματα Τους Σόκαραν! -ΒΙΝΤΕΟ

August 14, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE